Yeter yahu !!!

sinirlii

Bıktıran Agresif Telemarketing’ciler !!!

Öncelikler telemarketing nedir kısaca onu anlayalım.

Adından da anlaşılacağı gibi telefonla yapılan satışa yönelik her türlü pazarlama faaliyetidir. Bıktırana kadar arayıp lanet olsun dedirtene kadar uğraştıkları pazarlama şekline telemarketing diyoruz. (Lütfen telefon numaramı listeden çıkarın deseniz de “Ay çok pardon çıkartmamış mıyız?” derler iki gün sonra aynı kısır döngü yine ve yine devam eder! Hayır desen de bıkmadan usanmadan yine de ararlar !

Gsm servis sağlayıcılarımız sağ olsun hatırı sayılır rakamlara pazarlama firmalarına bizlerin izni olmadan telefon numaralarımızı bir güzel pazarlıyorlar. Bizlerin izni olmadan diyorum ama muhtemelen imza attığımız “bit kadar yazılarla dolu on binlerce sayfalık  hat sözleşmelerimizde” bilgilerimizin paylaşılması ve servis sağlayıcımız tarafından pazarlanmasına kendi isteğimizle onay verdiğimiz de garanti surette yazıyordur. İmzayı atmadığınız sürece zaten hat alma gibi bir şansınız yok. İstersen imzalama yani !

Bir ara bu elektronik pazarlamayla ilgili 1 Mayıs 2015 tarihinde yürülüğe giren ve resmi gazete de yayınlanan “Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun“u burada yayınlar ve yorumlarım. Şimdilik linkten okuyabilirsiniz ne olduğunu.

Neyse bu konuya nerden geldik. Eminim ilimizde açılacak olan ve kendisine kurucu üye arayan ve pek çok kişinin tahmin ettiği o meşhur spor merkezi sağ olsun beni bu noktaya kadar getirdi.

Bir gün içerisinde emin olun taraflarından 4 kere aranmışlığım var ve aylarca ara ara da tacizlerine maruz kalmışlığım… Bu nedir yahu !!!

Daha inşaatı bitmemiş, henüz açılmamış spor merkezinin “benim gibi çok ayrıcalıklı birinin çok ayrıcalıklı kurucu üyesi olma şerefine nail olmak istemez miymişim !!!” İstemem!

İnşaat aşamasındaki bir spor merkezine baştan bir ton para ödeyeceğim, inşaat tamamlandıktan sonra yararlanmaya başlayacağım ve bu bir yıl süreyle olacak…

Tapusuna hissedar ve şirkete de beni kar ortağı yapacaksan tamam olayım çok ayrıcalıklı kurucu üyen !!! Cevap: Pısss !

“Hayır istemem!” cevabını vermek için ayrıca ayaklarına kadar gitmişliğim de vardır ama anlamıyorlar ve her seferinde bir başka tele-satışçıları tarafından tacize uğruyorum. “Ay çok pardon adınızı listeden çıkartmamış mıyız hala ?” repliği tekrar ve tekrar yaşanıyor.

İletişim bilgilerimi bunlara pazarlayanlara da ayrıca hürmetlerimi sunuyorum!

Saygılarımla,

Aysun Can

HİZMET SEKTÖRÜ · KİŞİSEL GÖRÜŞÜM · MAKALELERİM